Gå videre til innhold
Hurtigruta Carglass® har kåret vinneren av den nasjonale Best of Belron konkurransen 2023

Blogginnlegg -

Hurtigruta Carglass® har kåret vinneren av den nasjonale Best of Belron konkurransen 2023

Oslo, november 2023 - Hurtigruta Carglass® er stolte av å kunngjøre at Elvis fra Nøtterøy avdelingen har blitt kåret til årets beste tekniker under den nasjonale Best of Belron konkurransen. Elvis vil representere Norge i den internasjonale konkurransen som finner sted i Lisboa i 2024.

Best of Belron er en prestisjefylt konkurranse som samler de dyktigste teknikerne fra hele verden innen bilglassmontering. Vinneren viser frem enestående ferdigheter, ekspertise og lidenskap for sitt fag. Elvis har imponert oss med sin dedikasjon og nøyaktighet, og vi er sikre på at han vil gjøre Norge stolt i den internasjonale konkurransen.

Vi er utrolig stolte av Elvis og hans prestasjon i Best of Belron konkurransen. Han representerer det beste av det beste innen bilglassmontering i Norge, sier adm.dir Morten Bjørlo. Vi ser frem til å se ham konkurrere internasjonalt og er sikre på at han vil gjøre det svært godt. Vi har internt konkurranse hvert andre år og her ønsker vi å oppmuntre våre egne teknikere til å delta,

Hurtigruta Carglass® fortsetter å være ledende innen bilglassmontering og er forpliktet til å levere førsteklasses tjenester og produkter til våre kunder. Vi er glade for å kunne feire våre dyktige teknikere og gi dem muligheten til å vise frem sitt talent.

Årets konkurranse fant sted under Oslo Motor Show, og her kunne alle se våre dyktige teknikere vise frem sine ferdigheter og konkurrere. Premiene i den nasjonale konkurransen er kr. 5000 for tredjeplassen, kr. 10 000 for andreplassen og kr. 20 000 for førsteplassen. Alle teknikere som er ansatt hos Hurtigruta Carglass kan melde seg på Best of Belron konkurransen.

Om Hurtigruta Carglass®:

Hurtigruta Carglass® er en ledende leverandør av bilglassmonteringstjenester i Norge. Vi har et dedikert team av dyktige teknikere som er opptatt av å levere førsteklasses tjenester og produkter til våre kunder. Vi tilbyr alt fra reparasjon av steinsprutskader til utskifting av bilglass.

Emner

Kategorier

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider