Gå videre til innhold
Ayvens velger Hurtigruta Carglass® som hovedleverandør innen reparasjon og skifte av bilglass.

Pressemelding -

Ayvens velger Hurtigruta Carglass® som hovedleverandør innen reparasjon og skifte av bilglass.

Hurtigruta Carglass® og Ayvens Norge AS (tidligere LeasePlan) har inngått en ny samarbeidsavtale. Den nye landsdekkende avtalen innebærer at Hurtigruta Carglass® blir hovedleverandør når det gjelder reparasjon og skifte av bilglass.

Etter et internasjonalt anbud styrt av Ayvens sentralt med 23 deltakende land, ble Hurtigruta Carglass® valgt som en av de globale leverandørene og som den prefererte leverandøren i Norge.

«Hurtigruta Carglass® ble valgt etter en totalvurdering på kvalitet, ESG/Miljø, dekning (geografi) og pris totalt sett, og hadde det beste tilbudet. Vi har hatt et samarbeid over mange år som vi har vært fornøyd med, og det er med glede at dette nå fornyes», sier Hans-Jørgen Runde, Procurement Director i Ayvens Norge.

Hans-Jørgen Runde, Procurement Director i Ayvens Norge


«Vi er veldig glade for at Ayvens har valgt Hurtigruta Carglass® som sin prefererte samarbeidspartner på bilglass. Vi har et langvarig samarbeid bak oss og at Ayvens velger oss videre, viser at vi har gjort en god jobb i de siste 7 årene. Vi takker for tilliten og skal bevise at vi er tilliten verdig,» sier Morten Bjørlo, Adm.Dir i Hurtigruta Carglass®.

I Hurtigruta Carglass® har Ayvens funnet en perfekt samarbeidspartner som begge har kunden i fokus, i tillegg prioriterer bærekraft, miljø og ansatte høyt.

«Ayvens som er global markedsleder innen operasjonell leasing og biladministrasjon, har gjennomført en anbudsprosess som jeg opplever som meget ryddig og profesjonell med konstruktiv dialog hele veien. Ayvens er en stor og viktig aktør i markedet så vi er meget stolte av å bli deres prefererte leverandør fremover.» sier Bengt Olsen - Head of Sales.

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og bytte av bilglass. Belron er representert over hele verden og har totalt ca 30.000 ansatte – fordelt på 6 kontinenter og i mer enn 39 land.

Som verdensledende bilglassaktør har Belron tatt en bransjeledende posisjon i markedet når det gjelder re-kalibrering av bilens sikkerhetssystemer ved ruteskift. I 2023 hjalp Belron totalt mer enn 18,5 millioner kunder.

Visjonen for alt vi gjør er alltid å levere kundeservice i verdensklasse.

Morten Bjørlo, Adm.Dir i Hurtigruta Carglass®

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass®

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

General Manager
Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000