Gå videre til innhold
Fremtind Forsikring velger Hurtigruta Carglass® som hovedleverandør innen reparasjon og skifte av bilglass.

Pressemelding -

Fremtind Forsikring velger Hurtigruta Carglass® som hovedleverandør innen reparasjon og skifte av bilglass.

Hurtigruta Carglass® og Fremtind Forsikring har inngått en ny samarbeidsavtale. Den nye landsdekkende avtalen innebærer at Hurtigruta Carglass® blir en av 2 hovedleverandører til Fremtind Forsikring når det gjelder reparasjon og skifte av bilglass.

Fremtind Forsikring er eid av Sparebank 1 Gruppen og DNB. De er opptatt av å finne enkle og smarte løsninger som gjør hverdagen enklere og tryggere for sine kunder. De har stort fokus på bærekraft og viktigste bidraget er skadeforebygging.

«Bakgrunnen for valget var bl.a Hurtigruta Carglass®sitt fokus på bærekraft & miljø, kundeservice og deres samfunnsengasjement. I tillegg er Hurtigruta Carglass® langt fremme når det gjelder riktig utstyr, teknologi og kompetanse, som gjør at de tar vare på kundens sikkerhet og kan levere en høy reparasjonsgrad som er veldig bra for miljøet».

En annen faktor for valget av Hurtigruta Carglass®er deres nettverk av avdelinger samt leveranse av glass fra eget lager som skaper en sunn konkurranse i markedet.

«Vi i Hurtigruta Carglass® har hatt et veldig godt samarbeid med både DNB og Sparebank 1 i mange år, og etter hvert har dette samarbeidet blitt overført til Fremtind. Vi ser nå frem til at dette samarbeidet skal bli enda tettere med den nye avtalen» sier Morten Bjørlo, Adm.Dir i Hurtigruta Carglass®.

I Hurtigruta Carglass® har Fremtind Forsikring funnet en perfekt samarbeidspartner som begge har hovedfokus på bærekraft, miljø, ansatte og ikke minst kunden.

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og bytte av bilglass. Belron er representert over hele verden og har totalt ca 29.000 ansatte – fordelt på 5 kontinenter og i mer enn 39 land.

Som verdensledende bilglassaktør har Belron tatt en bransjeledende posisjon i markedet når det gjelder re-kalibrering av bilens sikkerhetssystemer ved ruteskift. I 2020 hjalp Belron totalt mer enn 18,5 millioner kunder.

Visjonen for alt vi gjør er alltid å levere kundeservice i verdensklasse.Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

General Manager
Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000