Gå videre til innhold
Gjensidige Forsikring fornyer avtalen med Hurtigruta Carglass® som hovedleverandør innen reparasjon og skifte av bilglass.

Pressemelding -

Gjensidige Forsikring fornyer avtalen med Hurtigruta Carglass® som hovedleverandør innen reparasjon og skifte av bilglass.

Hurtigruta Carglass® og Gjensidige Forsikring har inngått en ny samarbeidsavtale. Den nye landsdekkende avtalen innebærer at Hurtigruta Carglass® blir en hovedleverandør til Gjensidige Forsikring når det gjelder reparasjon og skifte av bilglass..

Gjensidige Forsikring er Norges ledende forsikringsselskap, som engasjerer seg i fellesskapet, kundene og bærekraftige løsninger.

Gjensidige og Hurtigruta Carglass® har begge fokus på bærekraft & miljø, kundeservice og samfunnsengasjement. Hurtigruta Carglass® er langt fremme når det gjelder riktig utstyr, teknologi og kompetanse, som gjør at de tar vare på kundens sikkerhet og kan levere en høy reparasjonsgrad som er veldig bra for miljøet.

Hurtigruta Carglass® og deres nettverk av egeneide avdelinger, samt leveranse av glass fra eget lager, skaper en sunn konkurranse i markedet. Dette sammen med høyt fokus på å reparere framfor skifte av glass er meget betydningsfullt

Hurtigruta Carglass® har mottatt en ny akkreditering fra Ecovadis, hvor selskapet har fått gull utmerkelse igjen. Ecovadis har fokus både på internt og eksternt miljø.

Adm. Dir. Morten Bjørlo i Hurtigruta Carglass® er meget stolt av avtalen med Gjensidige Forsikring. Vi har fokus på å ta vare på Gjensidige sine kunder, og gi kundene en god opplevelse når de besøker oss.

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og bytte av bilglass. Belron er representert over hele verden og har totalt ca. 30.000 ansatte – fordelt på 5 kontinenter og i mer enn 40 land.

Som verdensledende bilglassaktør har Belron tatt en bransjeledende posisjon i markedet når det gjelder re-kalibrering av bilens sikkerhetssystemer ved ruteskift. I 2020 hjalp Belron totalt mer enn 18,5 millioner kunder.

Visjonen for alt vi gjør er alltid å levere kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredshet i alle våre virksomheter gjennom å be våre kunder å gi oss karakterer basert på spørsmålet:” Hvor sannsynlig er det at du anbefaler oss til en venn eller kollega?” Vi er utrolig stolte over å ha gjennomsnittsscore på hele 80,5 % på verdens basis.

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

General Manager
Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000