Gå videre til innhold
Hurtigruta Carglass® ekspanderer
Hurtigruta Carglass® ekspanderer

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® ekspanderer

Hurtigruta Carglass® har kjøpt opp Bilglass1 sine avdelinger på Haslum og Fjellhamar. Fra 1 mai 2021 vil følgende Bilglass1 avdelinger være eid av Hurtigruta Carglass®:

  • Bilglass1 Haslum – Bærumsveien 300, 1344 Haslum
  • Bilglass1 Fjellhamar – Kloppaveien 10, 1472 Fjellhamar

Avdelingene vil i løpet av kort tid oppgraderes og omprofileres i henhold til Hurtigruta Carglass standard. Hurtigruta Carglass® ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Glassmester1. 

Vi er veldig fornøyde med å få disse avdelingene med ansatte «under vår paraply». Med de nye avdelingene ekspanderer Hurtigruta Carglass® ytterligere og flere nye avdelinger planlegges, sier markedsdirektør Bente Birkeland. Avdelingene ligger strategisk plassert i forhold til tilgjengelighet for våre kunder. Det er i tråd med vår filosofi om å være til stede der folk ferdes daglig, være tilgjengelig når folk har behov for hjelp. Slik kan de få reparert eller skiftet bilruten mens de gjør andre nødvendige ærender, og kan komme tilbake til ferdig utført arbeid, sier Bente Birkeland. Vil kunden heller vente på verkstedet til jobben er gjort, er det selvfølgelig en mulighet. Hurtigruta Carglass® tilbyr gratis kaffe/varme drikker, ferske aviser og gratis trådløs internett. 
Hurtigruta Carglass® er kåret til nr. 6 av Great Place to Work – når det gjelder tilfredshet hos ansatte. Det at de ansatte trives på arbeidsplassen merkes helt klart på kundeservicen som ytes ute på våre avdelinger. Vi har en høy NPS score – 85 % - sier markedsdirektør Bente Birkeland.

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og bytte av bilglass. Belron er representert over hele verden og har totalt ca 29.000 ansatte – fordelt på 5 kontinenter og i mer enn 39 land. I 2020 hjalp Belron mer enn 18,5 mill. kunder. Med mye ekspertise og høy kompetanse har Belron tatt en bransjeledende posisjon i markedet når det gjelder ADAS, re-kalibrering av sikkerhetssystemene. (Advanced Driver Assistance Systems).

Visjonen for alt vi gjør er alltid å levere kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredshet i alle våre virksomheter gjennom å be våre kunder å gi oss karakterer basert på div. spørsmål. Vi er utrolig stolte over å ha en gjennomsnittsscore på hel 80,5 % på verdens basis.

For mer info se www.carglass.no 

Related links

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og bytte av bilglass. Belron er representert over hele verden og har totalt ca 29.000 ansatte – fordelt på 5 kontinenter og i mer enn 39 land. I 2020 hjalp Belron mer enn 18,5 mill. kunder. Med mye ekspertise og høy kompetanse har Belron tatt en bransjeledende posisjon i markedet når det gjelder ADAS, re-kalibrering av sikkerhetssystemene. (Advanced Driver Assistance Systems).

Visjonen for alt vi gjør er alltid å levere kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredshet i alle våre virksomheter gjennom å be våre kunder å gi oss karakterer basert på div. spørsmål. Vi er utrolig stolte over å ha en gjennomsnittsscore på hel 80,5 % på verdens basis.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

General Manager
Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000