Gå videre til innhold
Hurtigruta Carglass® avdeling Horten
Hurtigruta Carglass® avdeling Horten

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® fortsetter å ekspandere i Norge

OSLO, 11.04.24 – Norges ledende leverandør av bilglasstjenester, Hurtigruta Carglass®, kunngjør sin ekspansjon med åpninger av flere nye avdelinger over hele landet. Dette initiativet er en del av Hurtigruta Carglass®' langsiktige strategi for å styrke sin tilstedeværelse og forbedre tilgangen til førsteklasses reparasjon og skifte av bilglass for kunder i Norge.

De nye avdelingene som har åpnet den siste tiden er Horten og Skreppestad. Videre vil Hurtigruta Carglass® åpne nye avdelinger i Mjøndalen og Holmestrand i løpet av kort tid. Disse områdene ble valgt med tanke på å oppnå større geografisk spredning.

Målet vårt er å være tilgjengelige for kundene våre uansett hvor de befinner seg i Norge. Ved å åpne flere avdelinger gir vi kundene våre enda enklere tilgang til våre tjenester og sikrer at de kan få hjelp når de trenger det, sier Bente Birkeland, Markedsdirektør i Hurtigruta Carglass®.

Hurtigruta Carglass® er kjent for sin ekspertise innen bilglass og for sitt høye fokus på kundetilfredshet. Alle avdelinger er bemannet med erfarne teknikere som er dedikerte til å levere tjenester av høy kvalitet og til å møte kundenes individuelle behov. Videre har Hurtigruta Carglass® et bredt utvalg av bilglassprodukter av beste kvalitet, og bruker de nyeste teknologiske løsningene for å sikre feilfri installasjon og reparasjon.

For mer informasjon om Hurtigruta Carglass® og de nye avdelingene, besøk vår nettside: www.carglass.no.


Hurtigruta Carglass® er en del av Belron:

Hurtigruta Carglass® er Norges ledende selskap av bilglasstjenester med omfattende kunnskap og erfaring innen reparasjon og skifte av bilglass. Selskapet er landsdekkende og har en dedikert stab av teknikere som er opptatt av kundetilfredshet og leverer førsteklasses tjenester. Hurtigruta Carglass® er en del av Belron – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og bytte av bilglass. Belron er representert over hele verden, fordelt på 5 kontinenter og i mer enn 39 land.

Related links

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass®

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider