Gå videre til innhold
Hurtigruta Carglass® og SkyttelPASS har inngått samarbeidsavtale

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® og SkyttelPASS har inngått samarbeidsavtale

Hurtigruta Carglass® er valgt som hovedsamarbeidspartner til bombrikkeutstederen SkyttelPASS.

Hurtigruta Carglass® setter kunden og miljøet i førersetet, noe som er i tråd med SkyttelPASS sin visjon.

En av hovedårsakene til samarbeidet, er Hurtigruta Carglass® sitt landsdekkende avdelingsnettverk som gjør verkstedene lett tilgjengelige for SkyttelPASS sine kunder fra nord til sør. Hurtigruta Carglass® har ekspertise både innen utstyr og kompetanse til å skifte og reparere bilglass på alle bilmerker og modeller.

En annen hovedårsak til samarbeidet, er at Hurtigruta Carglass® tar miljøutfordringen på alvor. Hos Hurtigruta Carglass® og i hele Belron-konsernet arbeides det etter prinsippet med å alltid prøve å reparere en skade før man skifter rute. For eksempel, gir reparasjon av en frontrute opptil 44 kg mindre karbondioksidutslipp enn å skifte en frontrute. Samarbeidet er dermed i tråd med SkyttelPASS sin status som Miljøfyrtårnsertifisert bedrift.

Link til landingssiden: www.carglass.no/partner/SkyttelPASS?service=branch

Sitat fra Hurtigruta Carglass®:

– Hurtigruta Carglass® har valgt SkyttelPASS som sin samarbeidspartner da vi ser at flere og flere bilister velger SkyttelPASS som sin brikkeutsteder. SkyttelPASS har mange av de samme verdiene som Hurtigruta Carglass® har, og i tillegg har vi samme hovedfokus når det gjelder bærekraft, miljø, ansatte og ikke minst kunden, sier regions leder for salg hos Hurtigruta Carglass®, Hans Skomedal.

Sitat fra SkyttelPASS:

– Vi er kontinuerlig på jakt etter fordeler og avtaler som gir en merverdi til kundene våre, og som gjør at vi skiller oss ut fra de andre brikkeutstederne. Vi er veldig glade for at Hurtigruta Carglass® ser potensialet i samarbeid med oss, og nytten av å koble opp bilrelaterte produkter til vår kundemasse, sier administrerende direktør i SkyttelPASS, Vidar Raa.

Selskapsinformasjon Hurtigruta Carglass®

Hurtigruta Carglass® er en av Norges ledende bedrifter innen reparasjon og utskifting av bilglass. De betjener mer enn 90 000 kunder hvert år, og har avdelinger fra Kristiansand i sør til Alta i nord.

Hurtigruta Carglass® har per i dag 89 egeneide avdelinger og ca.300 ansatte. I 2022 hadde de en omsetning på over 474 millioner i 2021.

Hurtigruta Carglass® sin visjon er: Service, kvalitet, punktlighet og det lille ekstra med et smil. Bedriften har stort fokus på kundeservice, noe som gjenspeiler seg i en meget høy kundetilfredshet på hele 85%.

Hurtigruta Carglass® er eid av Belron, som er verdens største selskap innen reparasjon og skifte av bilglass. Belron har mer enn 34 000 ansatte og er etablert i 34 land over fem kontinenter.

Selskapsinformasjon SkyttelPASS

SkyttelPASS er en AutoPASS-godkjent brikkeusteder som ble lansert i april 2021. Som én av fem norske brikkeutstedere, har SkyttelPASS på kort tid rukket å få over 130 000 aktive brikkekunder.

SkyttelPASS leverer brikker til privat og bedrift, og skal være ledende innen skreddersydde brikkeavtaler for storkunder som vil spare tid på administrasjon av bompasseringer, da særlig via integrasjon av regnskapssystemer og fakturasplitting.

SkyttelPASS har som hovedmål å gjøre ting så enkelt som mulig for brikkekunden, både når det gjelder brikkeavtalen og å forstå bompengeverden. I tråd med dette har SkyttelPASS utviklet et kunnskapsrikt kundesenter som scoret 93.8 poeng i totalinntrykk i en kundeundersøkelse gjennomført av See You, samt utviklet et nyhetsmagasin og sosiale medier med stort fokus på allmennyttig informasjon rundt brikker, bompenger og ferjereiser.

I et utvidet mål om å yte god service og gi merverdi til sine kunder, knytter SkyttelPASS i disse dager til seg samarbeidspartnere innen bil- og kjørerelaterte produkter og tjenester som har tilsvarende mål når det gjelder god kundeservice og fokus på miljøansvar.

SkyttelPASS har kontor i Bergen, og er et heleid datterselskap av Skyttel AS.

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider