Gå videre til innhold
Hurtigruta Carglass® viderefører partnerskapet med Sunnaasstiftelsen

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® viderefører partnerskapet med Sunnaasstiftelsen

Hurtigruta Carglass® er stolte av å kunngjøre at de fortsetter sitt samarbeid med Sunnaasstiftelsen. Siden 2014 har vi vært samarbeidspartnere, og vi er glade for å kunne fortsette å støtte deres viktige arbeid med rehabilitering.

Sunnaasstiftelsen finansierer prosjekter som hjelper mennesker til å mestre alvorlige skader, med fokus på reintegrering i samfunnet. Å være på rehabilitering etter en alvorlig ulykke er ofte en lang og personlig kamp. Det handler ikke om medaljer, men om livskvalitet og uavhengighet. Personlige rekorder settes til enhver tid.

Vi tror på å gi pasientene det de trenger for å være så selvstendige, produktive og fornøyde som mulig. Vi mener at alle har en mulighet til å bidra til samfunnet, også etter en alvorlig skade.

Derfor støtter vårt bidrag spesifikt prosjekter som tar sikte på å hjelpe mennesker til å leve konstruktive og sunne liv, gjennom økt kunnskap, erfaringer og muligheter.

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass®

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider