Gå videre til innhold
Hurtigruta Carglass® ruteskift
Hurtigruta Carglass® ruteskift

Pressemelding -

If Skadeforsikring velger Hurtigruta Carglass® som hovedleverandør innen reparasjon og skifte av bilglass.

Hurtigruta Carglass® og If Skadeforsikring har inngått en ny samarbeidsavtale. Den nye landsdekkende avtalen innebærer at Hurtigruta Carglass® blir en av 2 hovedleverandører til If når det gjelder reparasjon og skifte av bilglass på alle biler forsikret hos If Skadeforsikring.

«Bakgrunnen for valget var bl.a Hurtigruta Carglass® sitt fokus på bærekraft & miljø, kundeservice og deres samfunnsengasjement. I tillegg er Hurtigruta Carglass® langt fremme når det gjelder riktig utstyr, teknologi og kompetanse, som gjør at de tar vare på kundens sikkerhet og kan levere en høy reparasjonsgrad som er veldig bra for miljøet». Sier Jonas Bruhn, Nordisk kategorisjef for bilglass.

En annen faktor for valget av Hurtigruta Carglass® er deres nettverk av avdelinger samt leveranse av glass fra eget lager som skaper en sunn konkurranse i markedet.

I Hurtigruta Carglass® har If Skadeforsikring funnet en perfekt samarbeidspartner som begge har hovedfokus på bærekraft, miljø og ikke minst kunden.

«Vi er utrolig fornøyde med å ha blitt valgt som en av hovedsamarbeidspartnerne til If Skadeforsikring. På sikt håper vi at dette samarbeidet skal utvikle seg til å bli enda tettere» sier Morten Bjørlo adm.dir. i Hurtigruta Carglass®.

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron® – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og skifte av bilglass. Belron® er representert over hele verden og har totalt ca. 29.000 ansatte – fordelt på 5 kontinenter og i mer enn 39 land.

Som verdensledende bilglassaktør har Belron® tatt en bransjeledende posisjon i markedet når det gjelder re-kalibrering av bilens sikkerhetssystemer ved ruteskift. I 2020 hjalp Belron® totalt mer enn 18,5 millioner kunder.

For mer info vennligst kontakt:

Morten Bjørlo
Adm.Direktør Hurtigruta Carglass®
Morten.bjorlo@hurtigruta.no

Related links

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

General Manager