Gå videre til innhold
Spirit of Belron Challenge

Nyhet -

Spirit of Belron Challenge

Hurtigruta Carglass er gjennom sitt morselskap, Belron årlig med på triatlon der hovedformål er å samle inn penger til Afrika Tikkun. Afrika Tikkun er en veldedig organisasjon som støtter barn i Sør-Afrika hele veien til et yrke, fra vugge til voksent arbeidsliv. Siden 2002 har Belron gitt mer enn € 7.500.000 til Afrika Tikkun!
Mellom 23 til 25 september reiser Belron ansatte fra hele verden til London for å delta i Spirit of Belron Challenge. For første gang noensinne, deltakere fra alle Belron land, noe som er mer enn 30 land. Totalt 2000 personer som deltar på arrangementet!

- Det er flott at så mange ansatte ønsker å være involvert i noe så krevende som triathlon, sier Morten Bjørlo, daglig leder Hurtigruta Carglass. Kombinasjonen av å utfordre seg selv, gjøre noe gøy med kolleger samtidig støtte en god ting er uslåelig, fortsetter han.

Mange trener hele året for dette, og mange er med år etter år. Dessuten er det en morsom begivenhet der alle er velkommene, det er en fantastisk måte å støtte utsatte barn i Sør-Afrika.
Det er også mulig å ta en duathlon eller, for eksempel, å løpe fem kilometer i løpet av dagen. Alles innsats og hver donasjon teller og er like viktig.

- Gjennom årene har vi samlet inn mer enn € 7.500.000 til Afrika Tikkun som både gjør meg stolt og føles litt utrolig, sier Morten.

Årets Spirit of Belron Challenge finner sted lørdag 24. september, og holdt i naturskjønne Windsor. Der over 2000 Belron ansatte med familier og venner er samlet, både for å ha en fin dag selv, og for å skape en bedre morgendag for barn i Sør-Afrika.

Emner

Kategorier

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider