Gå videre til innhold

Emner: Biltrafikk

Covid-19

Hurtigruta Carglass® tar COVID-19 på alvor

Informasjon fra administrerende direktør: Jeg vil informere om at vi i Hurtigruta Carglass® tar Corona viruset eller COVID-19 på største alvor. Vi fortsetter å gjøre en forskjell for våre kunder, men vi gjør det nå med ekstra forsiktighet.

Hurtigruta Carglass® ekspanderer

Hurtigruta Carglass® ekspanderer

Hurtigruta Carglass® har kjøpt opp 5 av GlassDrive sine egeneide avdelinger. Avdelingene vil i løpet av kort tid oppgraderes og omprofileres i henhold til Hurtigruta Carglass® standard.

GreatPlaceToWork2019

Hurtigruta Carglass®- har nok en gang blitt Great Place to Work Sertifisert

- Vi er superstolte over at vi i Hurtigruta Carglass for tredje året på rad har blitt Great Place to Work-sertifisert! Dyktige medarbeidere som trives godt er en avgjørende forutsetning for at vi skal kunne realisere våre mål om å være det naturlige førstevalget ved reparasjon og utskifting av bilglass, sier Catrina Storrødvann, HR direktør i Hurtigruta Carglass.

Gull ecovadis

Hurtigruta Carglass® har mottatt gull rating av Ecovadis

• Ecovadis utarbeider rangeringen ved hjelp av et analysesystem som evaluerer bedriftens samfunnsansvar (CSR- CorporateSocialResponsibility), basert på 21 kriterier, fordelt på 4 områder: Miljø, rettferdige arbeidsforhold, etisk forretningspraksis og bærekraftig forsyningskjede.

Steinkjer

Hurtigruta Carglass® etablerer seg i Steinkjer

Hurtigruta Carglass® åpnet 15 november i flotte lokaler i Steinkjer – nærmere bestemt Sjøfartsgata 14. Med det nye tilskuddet ekspanderer Hurtigruta Carglass® ytterligere og flere avdelinger er i «pipeline» sier markedsdirektør Bente Birkeland.

Hurtigruta Carglass Ruteskift

Hurtigruta Carglass® etablerer seg på Dal

Hurtigruta Carglass® åpnet 15 oktober i flotte lokaler på Dal – nærmere bestemt Ørnfeltet Industriområde. Med det nye tilskuddet ekspanderer Hurtigruta Carglass® ytterligere og flere avdelinger er i «pipeline» sier markedsdirektør Bente Birkeland.

Hurtigruta Carglass Årnes

Fra glass til bilglass – på Årnes.

Hurtigruta Carglass® har overtatt Glassmester Flisen på Årnes, og driften rendyrkes nå til bilglass. Etter en oppussingsperiode åpner nå Hurtigruta Carglass® sitt nye verksted på Årnes – i nye, flotte lokaler.

Campspinal 2018

Partnerturnering med Sunnaasstiftelsen

Rullestolene sto på rekke og rad i den store hallen på Norges Idrettshøyskole tirsdag 26. juni da Sunnaasstiftelsen inviterte samarbeidspartnere, idrettskjendiser, beredskapstroppen og venner til fleskballturnering. Turneringen er en del av Camp Spinal, en motivasjon- og treningscamp for 30 rullestolbrukere med ryggmargsskade. Hurtigruta Carglass® er med som stiftelsens mangeårige partner

Hurtigruta Carglass mobilavdeling Fornebu

Hurtigruta Carglass® har åpnet mobilt verksted på Fornebu

”Tilstedeværelse der folk ferdes daglig – og det å være tilgjengelige når folk har behov for hjelp – har vært en viktig motivasjon for etableringen av våre mobile verksteder. Utnyttelse av tiden er viktig for folk,”, sier Morten Bjørlo, adm. dir. i Hurtigruta Carglass® .

vinterklar bil

10 tips for en vinterklar bil

Er bilen din klar for møtet med snø og kuldegrader? Når vinteren brer seg over det ganske land, kjøreforholdene blir vanskeligere og det tidvis er dårlig sikt på grunn av nedbør og mørke, er det desto viktigere å sørge for at bilen din er rustet for årstiden.

refleks

Hurtigruta Carglass støtter opp om Refleksdagen 18. oktober.

Refleksdagen 2018 er i år torsdag 18. oktober – og er en stor oppfordring til alle fotgjengere: Sørg for å være like synlige i trafikken som bilene! Det hjelper lite at du ser bilen – hvis sjåføren ikke ser deg. Bruk refleks!

Hurtigruta Carglass®  deltar på Spirit of Belron Challenge

Hurtigruta Carglass® deltar på Spirit of Belron Challenge i England.

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron – verdens største selskap innen bilglass. Hvert år arrangeres Spirit of Belron Challenge i England, et idrettsarrangement med deltakere fra hele verden. Vi i Hurtigruta Carglass® skal selvfølgelig delta! Vi satser ikke bare på å bidra med god innsats – men også et ønske om en bedre verden. Arrangementet handler også om å skaffe midler til Afrika Tikkun.

Golfkonkurranse

Golfkonkurranse mellom Strømsgodset og Hopplandslaget

Hurtigruta Carglass® , i samarbeid med Kongsberg Golfbane og Callaway Norge, arrangerer prestisjefull golfturnering mellom Strømsgodset og det norske hopplandslaget. Happeningen går av stabelen på Kongsberg Golfbane, tirsdag 19. september. Konkurransen starter kl. 14.00.

Du finner Carglass® i bland annet Tyskland, Belgia, Frankrike og Italia.

Bilferie i Europa i sommer?

Du vet kanskje ikke at Carglass® er med deg på hele ferien i Europa. Det eneste du trenger å tenke på er om du fikk med deg nok solkrem og strandleker. Vi hjelper deg uansett hvilken type glasskade du får, om det er en steinsprutskade på Autobahn i Tyskland eller en knust siderute i Paris.

Vis mer