Gå videre til innhold
Du finner Carglass® i bland annet Tyskland, Belgia, Frankrike og Italia.
Du finner Carglass® i bland annet Tyskland, Belgia, Frankrike og Italia.

Pressemelding -

Bilferie i Europa i sommer?

Du vet kanskje ikke at Carglass® er med deg på hele ferien i Europa.
Det eneste du trenger å tenke på er om du fikk med deg nok solkrem og strandleker. Vi hjelper deg uansett hvilken type glasskade du får, om det er en steinsprutskade på Autobahn i Tyskland eller en knust siderute i Paris.

Vi er der du er

Vi i Hurtigruta Carglass® åpner avdelinger i Norge der vi ser det er behov for oss.
Det betyr at vi finnes i nesten hele landet. Det samme tenker våre Carglass® venner rundt i Europa, der vi også er representert på de fleste steder.

Her kan du se i hvilke land du finner oss: www.carglass.com

”One call does it all”

Vi vil at du skal ha fokus på å få en fin ferie, så om det skulle skje noe med bilglasset trenger du kun å ringe et nummer og vi tar oss av all kontakt med forsikringsselskapet for deg. Nummeret du ringer er: +47 21 49 22 47.
Du betaler ingenting før du er hjemme igjen. Får du en steinsprutskade på ferie, fikser vi dette i landet du er og bilen din er klar for å fortsette ferien. Akkurat som om ingenting har skjedd. Ingen bekymringer. Ingen problemer. Bare en herlig sommer, sol og ferie.

Vi i Hurtigruta Carglass® ønsker dere alle en riktig fin sommer! :)

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider