Gå videre til innhold
Hurtigruta Carglass Årnes
Hurtigruta Carglass Årnes

Pressemelding -

Fra glass til bilglass – på Årnes.

Hurtigruta Carglass®åpner ny avdeling.

Hurtigruta Carglass® har overtatt Glassmester Flisen på Årnes, og driften rendyrkes nå til bilglass. Etter en oppussingsperiode åpner nå Hurtigruta Carglass® sitt nye verksted på Årnes – i nye, flotte lokaler.

Glassmester Flisen ble etablert i 1970, og har siden vært drevet som en familiebedrift. ”Jeg føler tiden var inne til å ta dette steget nå,” sier Håkon Flisen, som har ledet bedriften de siste 10 årene. ”Driften kommer nå inn i et stort selskap, med alle de støttefunksjoner og sentrale tilbud Hurtigruta Carglass® har,” sier han og retter samtidig en takk til tidligere kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Økonomidirektør Bjørn Friedl i Hurtigruta Carglass® er godt fornøyd med at de nå også har en avdeling på Årnes. ”Jeg tror dette blir et veldig bra tilskudd for oss, og vi er svært fornøyde med å kunne samarbeide med Håkon,” sier Friedl. ”Vi ser alltid etter gode lokasjoner for Hurtigruta Carglass®, der vi kan tette geografiske hull – og det fant vi altså her hos Glassmester Flisen.”

”Hurtigruta Carglass® ble nylig nummer seks i en kåring i Great Place to Work – når det gjelder tilfredshet hos ansatte. Dette har vi stor tro på at videreføres og merkes når vi ønsker velkommen til vår nye avdeling her på Årnes,” avslutter Friedl.

Det nye verkstedet til Hurtigruta Carglass® ligger i Pakkhusgata 3, 2150 Årnes.

Related links

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass®er en del av Belron – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og bytte av bilglass. Belron er representert over hele verden og har totalt ca 25.600 ansatte – fordelt på 5 kontinenter og i mer ennn 30 land – med en total omsetning på mer enn 3,1 milliarder euro.

I flere land har vi muligheten til å reparere og bytte bilglass 24 timer i døgnet – både mobilt og i verkstedene våre. Gjennomsnittlig reparerer vi 7.800 bilruter hver dag, og gjennomfører i snitt én reparasjon hvert tredje sekund.

Visjonen for alt vi gjør er alltid å levere kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredshet i alle våre virksomheter gjennom å be våre kunder å gi oss karakterer basert på spørsmålet: ”Hvor sannsynlig er det at du anbefaler oss til en venn eller kollega?” Vi er utrolig stolte over at vår gjennomsnittskarakter for hele verden er på hele 80,5%.

Vår forretningside er at våre ansatte alltid skal ha tilgang til riktig bilglass av høyeste kvalitet. Mer enn 95% av alle bilruter er tilgjengelige fra vårt eget lager, og vi har totalt 3,5 millioner ruter lagret.

”The Belron Way of Fitting” er definert av Belrons tekniske team og innebærer at hvert servicetilfelle i hele verden følger samme praksis, for å oppnå Belrons høye kvalitetsstandarder i hvert eneste utførte arbeid. 

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider