Gå videre til innhold
Hurtigruta Carglass Ruteskift
Hurtigruta Carglass Ruteskift

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® etablerer seg på Dal

Hurtigruta Carglass® åpnet 15 oktober i flotte lokaler på Dal – nærmere bestemt Ørnfeltet Industriområde.

Med det nye tilskuddet ekspanderer Hurtigruta Carglass® ytterligere og flere avdelinger er i «pipeline» sier markedsdirektør Bente Birkeland.

Avdelingen på Dal ligger i samme bygning som Automester og rett i nærheten av Letohallen hvor det er stor aktivitet.

Hurtigruta Carglass® avd. Dal vil dekke et område som strekker seg fra Eidsvoll til Gardermoen – et område som er i sterk vekst og har stort potensiale.

Det er i tråd med vår filosofi om å være tilstede der folk ferdes daglig, og være tilgjengelig når folk har behov for hjelp. Slik kan de få reparert eller skiftet bilruta mens gjør andre nødvendige ærender, og kan komme tilbake til ferdig utført arbeid, sier Bente Birkeland.

Vil kunden heller vente på verkstedet til jobben er gjort, kan Hurtigruta Carglass® tilby gratis kaffe/varme drikker, ferske aviser og gratis trådløs internett tilgang.

Hurtigruta Carglass® Dal ligger i Vognveien 10, tett inntil E6.

Related links

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass® ble nylig kåret til nr. 6 av Great Place to Work – når det gjelder tilfredshet hos ansatte. Det at de ansatte trives på arbeidsplassen merkes helt klart på kundeservicen som ytes ute på våre avdelinger. Vi har en høy NPS score sier markedsdirektør Bente Birkeland.

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og bytte av bilglass. Belron er representert over hele verden og har totalt ca 25.600 ansatte – fordelt på 5 kontinenter og i mer ennn 30 land – med en total omsetning på mer enn 3,1 milliarder euro.

I flere land har vi muligheten til å reparere og bytte bilglass 24 timer i døgnet – både mobilt og i verkstedene våre. Gjennomsnittlig reparerer vi 7.800 bilruter hver dag, og gjennomfører i snitt én reparasjon hvert tredje sekund.

Visjonen for alt vi gjør er alltid å levere kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredshet i alle våre virksomheter gjennom å be våre kunder å gi oss 

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider