Gå videre til innhold
Gull ecovadis
Gull ecovadis

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® har mottatt gull rating av Ecovadis

 •   Ecovadis utarbeider rangeringen ved hjelp av et analysesystem som evaluerer bedriftens samfunnsansvar (CSR- CorporateSocialResponsibility), basert på 21 kriterier, fordelt på 4 områder: Miljø, rettferdige arbeidsforhold, etisk forretningspraksis og bærekraftig forsyningskjede.
 • Ecovadis er et uavhengig byrå som evaluerer bedrifters samfunnsansvar (CSR). Byråets unike vurderingsmetode omfatter 150 anskaffelseskategorier, 110 land og 21 CRS-indikatorer.
 • Metoden bygger også på internasjonale standarder, inkludert Global Reporting Initiative, FNs Global Compact og ISO 26000.
 • Hurtigruta Carglass®  satsing innebærer ansvarlig forretningsdrift, samfunnsansvar og miljøansvar.
 • Hurtigruta Carglass® fikk en score på 66 (av 100) og en gull rating. Dette betyr at vi har mange gode rutiner på plass for å håndtere CSR (Corporate social responsibility - Bedriftenssamfunnsansvar)
 • Forsikringsselskapene er veldig opptatt av ulike standarder (ISO, Ecovadis).

  Høydepunkter

 • Etisk forretningspraksis: (LaborPractices)- Carglass®  er plassert blant topp 18% av leverandører som er vurdert i kategorien vedlikehold og reparasjon av motorvogner.
 • Rettferdige arbeidsforhold: (Fair Business Practices) - Carglass® ligger på topp 5% av leverandører som er vurdert i kategorien vedlikehold og reparasjon av motorvogner.

  Rating:

  Gold - top 5%
  Silver - top 30%
  Bronze - top 65%

  The EcoVadis overall score reflects the quality of the company's CSR management system at the time of the assessment.

 • Related links

  Emner


  Om Hurtigruta Carglass® 

  Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

  Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

  Kontakter

  Bente Birkeland

  Bente Birkeland

  Pressekontakt Markedssjef 48106000
  Betina Berg

  Betina Berg

  Pressekontakt Markedsmedarbeider