Gå videre til innhold
Gull ecovadis
Gull ecovadis

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® har mottatt gull rating av Ecovadis

  •   Ecovadis utarbeider rangeringen ved hjelp av et analysesystem som evaluerer bedriftens samfunnsansvar (CSR- CorporateSocialResponsibility), basert på 21 kriterier, fordelt på 4 områder: Miljø, rettferdige arbeidsforhold, etisk forretningspraksis og bærekraftig forsyningskjede.
  • Ecovadis er et uavhengig byrå som evaluerer bedrifters samfunnsansvar (CSR). Byråets unike vurderingsmetode omfatter 150 anskaffelseskategorier, 110 land og 21 CRS-indikatorer.
  • Metoden bygger også på internasjonale standarder, inkludert Global Reporting Initiative, FNs Global Compact og ISO 26000.
  • Hurtigruta Carglass®  satsing innebærer ansvarlig forretningsdrift, samfunnsansvar og miljøansvar.
  • Hurtigruta Carglass® fikk en score på 66 (av 100) og en gull rating. Dette betyr at vi har mange gode rutiner på plass for å håndtere CSR (Corporate social responsibility - Bedriftenssamfunnsansvar)
  • Forsikringsselskapene er veldig opptatt av ulike standarder (ISO, Ecovadis).

    Høydepunkter

  • Etisk forretningspraksis: (LaborPractices)- Carglass®  er plassert blant topp 18% av leverandører som er vurdert i kategorien vedlikehold og reparasjon av motorvogner.
  • Rettferdige arbeidsforhold: (Fair Business Practices) - Carglass® ligger på topp 5% av leverandører som er vurdert i kategorien vedlikehold og reparasjon av motorvogner.

    Rating:

    Gold - top 5%
    Silver - top 30%
    Bronze - top 65%

    The EcoVadis overall score reflects the quality of the company's CSR management system at the time of the assessment.

  • Related links

    Emner


    Om Hurtigruta Carglass® 

    Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

    Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

    Kontakter

    Bente Birkeland

    Bente Birkeland

    Pressekontakt Markedssjef 48106000
    Betina Berg

    Betina Berg

    Pressekontakt Markedsmedarbeider