Gå videre til innhold
Hurtigruta Carglass® ekspanderer

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® ekspanderer

Hurtigruta Carglass® har kjøpt opp 5 av GlassDrive sine egeneide avdelinger.

Fra 1 mars 2019 vil følgende GlassDrive avdelinger være eid av Hurtigruta Carglass®:

Vøyenenga – Ringeriksveien 158

Fredrikstad – Apenes gate 16

Sandnes – Porsmyrveien 1

Kristiansand – Grasdalen 26

Mo i Rana – Mellomvika 3

Avdelingene vil i løpet av kort tid oppgraderes og omprofileres i henhold til Hurtigruta Carglass® standard.

Vi er veldig fornøyd med å få disse avdelingen «under vår paraply».

Med de nye avdelingene ekspanderer Hurtigruta Carglass® ytterligere og flere nye avdelinger planlegges, sier markedsdirektør Bente Birkeland.

Avdelingene ligger strategisk plassert i forhold til tilgjengelighet for våre kunder.

Det er i tråd med vår filosofi om å være tilstede der folk ferdes daglig, være tilgjengelig når folk har behov for hjelp. Slik kan de få reparert eller skiftet bilruten mens de gjør andre nødvendige ærender, og kan komme tilbake til ferdig utført arbeid, sier Bente Birkeland.

Vil kunden heller vente på verkstedet til jobben er gjort, er det selvfølgelig en mulighet. Hurtigruta Carglass® tilbyr gratis kaffe/varme drikker, ferske aviser og gratis trådløs internett tilgang ved alle våre avdelinger.

”Hurtigruta Carglass® ble nylig kåret til nr. 6 av Great Place to Work – når det gjelder tilfredshet hos ansatte. Det at de ansatte trives på arbeidsplassen merkes helt klart på kundeservicen som ytes ute på våre avdelinger. Vi har en høy NPS score – 85 % - sier markedsdirektør Bente Birkeland.

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og bytte av bilglass. Belron er representert over hele verden og har over 27 000 ansatte – fordelt på 5 kontinenter og i 35 land – med en total omsetning på mer enn 3 milliarder euro.

I flere land har vi muligheten til å reparere og bytte bilglass 24 timer i døgnet – både mobilt og i verkstedene våre. Gjennomsnittlig reparerer vi 7.800 bilruter hver dag, og gjennomfører i snitt én reparasjon hvert tredje sekund.
Visjonen for alt vi gjør er alltid å levere kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredshet i alle våre virksomheter gjennom å be våre kunder å gi oss karakterer basert på spørsmålet: ”Hvor sannsynlig er det at du anbefaler oss til en venn eller kollega?” Vi er utrolig stolte over at vår gjennomsnittskarakter for hele verden er på hele 80,5%.

Vår forretningside er at våre ansatte alltid skal ha tilgang til riktig bilglass av høyeste kvalitet. Mer enn 95% av alle bilruter er tilgjengelige fra vårt eget lager, og vi har totalt 3,5 millioner ruter lagret.

”The Belron Way of Fitting” er definert av Belrons tekniske team og innebærer at hvert servicetilfelle i hele verden følger samme praksis, for å oppnå Belrons høye kvalitetsstandarder i hvert eneste utførte arbeid. 

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider