Gå videre til innhold
Hurtigruta Carglass GPTW
Hurtigruta Carglass GPTW

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass®- har nok en gang blitt Great Place to Work Sertifisert.

For andre år på rad har Hurtigruta Carglass® mottatt sertifisering fra Great Place to Work som en av Norges beste arbeidsplasser. Sertifiseringen fra Great Place to Work® er den eneste internasjonale sertifisering av gode arbeidsplasser – en form for sertifisering med utgangspunkt i situasjonsanalyser av medarbeideres opplevelser. Sertifiseringen er basert på en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass.

Vi i Hurtigruta Carglass® vektlegger – og har sterk motivasjon for – å bli kjennetegnet som en god arbeidsplass. Vi har en grunnleggende overbevisning om at alle medarbeidere og ansatte er særdeles viktige bidragsytere i prosessen med å bli en bedre, tryggere og mer konkurransedyktig bedrift.

Derfor er Hurtigruta Carglass® Great Place to Work® Sertifisert – et synlig og dokumentert bevis på at vi tar vår interne arbeidskultur på alvor.

Er vi da Norges beste arbeidsplass?

Nesten… men ikke ennå.

Selv om vi har oppnådd strålende resultater og tilbakemeldinger i undersøkelser og analyser, kan vi fortsatt bli bedre. Vi gjennomfører et 3-årsprogram, som ikke bare skal ivareta og styrke alle de gode verdiene vi allerede har – men også skal brukes til å bli bedre på områder der vi kan utvikle oss videre.

Utviklingen av Hurtigruta Carglass® som arbeidsplass er en kontinuerlig prosess – og som skal resultere i et enda bedre arbeidsmiljø, enda flere motiverte ansatte og enda flere fornøyde kunder. Sertifikatet er et objektivt bevis på at vi er på rett vei.

Når du kommer til Hurtigruta Carglass® enten som arbeidssøker, medarbeider eller kunde skal du føle den gode stemning, at dette er et godt sted å være/jobbe.

Hva betyr det å være Great Place to Work® Sertifisert?

Sertifiseringen tar utgangspunkt i å utvikle virksomheter og ledelsen av disse.

En tillitsbasert bedriftskultur og ledelse er målet, og bygger på fundamentale relasjoner:

 • Tillit
 • Stolthet
 • Fellesskap

 • Målet er økt engasjement, forbedringsvilje, gode prestasjoner og enda bedre opplevelser i bedriften.


  Det skal gi medarbeiderne opplevelsen av:

 • Mening
 • Mestring
 • Egenutvikling
 • Spillerom
 • Har du lyst til å bli med Hurtigruta Carglass® på en fantastisk reise?

  Vi er underveis – og tar gjerne med ”passasjerer” som brenner for det samme som oss!

  Emner

  Kategorier


  Om Hurtigruta Carglass® 

  Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 75 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

  Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

  Kontakter

  Bente Birkeland

  Bente Birkeland

  Pressekontakt Markedssjef 48106000
  Betina Berg

  Betina Berg

  Pressekontakt Markedsmedarbeider