Gå videre til innhold
Hurtigruta Carglass® med ny avdeling i Alta.

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® med ny avdeling i Alta.

15 februar åpnet Hurtigruta Carglass® ny avdeling i Alta. Dette er så langt den nordligste avdelingen.

Med det nye tilskuddet begynner Hurtigruta Carglass® å få god dekning i vår nordligste landsdel, sier markedsdirektør Bente Birkeland.

Avdelingen i Alta er sentralt plassert, nær kjøpesenter og andre fasiliteter.

Det er i tråd med vår filosofi om å være tilstede der folk ferdes daglig, og være tilgjengelig når folk har behov for hjelp. Slik kan de få reparert eller skiftet bilruta mens de handler og gjør andre nødvendige ærender, og kan komme tilbake til ferdig utført arbeid, sier Bente Birkeland.

Vil kunden heller vente på verkstedet til jobben er gjort, kan Hurtigruta Carglass® tilby gratis kaffe/varme drikker, ferske aviser og gratis trådløs internett tilgang.

Hurtigruta Carglass® Alta ligger i Bjørn Wirkolas vei 11, sentralt i Alta sentrum, med kort vei til kjøpesenter, treningssenter og badeanlegg.

Related links

Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider