Gå videre til innhold
Mobilt verksted Lillehammer
Mobilt verksted Lillehammer

Pressemelding -

Hurtigruta Carglass® har åpnet nytt mobilt verksted på Lillehammer

Hurtigruta Carglass® tenker nytt – og har åpnet mobilt verksted på Strandtorget på Lillehammer. «Å kunne være tilstede der folk ferdes daglig og være tilgjengelige når folk har behov for hjelp, har vært en viktig motivasjon for etableringen av det nye, mobile verkstedet», sier Morten Bjørlo, adm. dir. i Hurtigruta Carglass®


Det nye konseptet er utviklet som en viktig del av visjonen om stadig å forbedre kundeservice og kundeopplevelse. «Framfor at folk skal komme til oss, kommer vi til dem – og stiller oss til disposisjon der de likevel skal handle og gjøre innkjøp. Slik kan de få reparert eller skiftet bilruta mens de gjør andre nødvendige ærender, og kan komme tilbake til ferdig utført arbeid», avslutter Bjørlo.

Det nye mobile verkstedet til Hurtigruta Carglass® er plassert på parkeringsplassen på Strandtorget, Strandpromenaden 85, Lillehammer – og ønsker alle nye kunder velkommen. 


Emner

Kategorier


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass® er en del av Belron – verdens ledende selskap innenfor reparasjon og bytte av bilglass. Belron er representert over hele verden og har totalt ca. 26.000 ansatte – fordelt på 5 kontinenter og i mer enn 30 land – med en total omsetning på mer enn 3,1 milliarder euro.

I flere land har vi muligheten til å reparere og bytte bilglass 24 timer i døgnet – både mobilt og i verkstedene våre. Gjennomsnittlig reparerer vi 7.800 bilruter hver dag, og gjennomfører i snitt én reparasjon hvert tredje sekund.

Visjonen for alt vi gjør er alltid å levere kundeservice i verdensklasse. Vi måler kundetilfredshet i alle våre virksomheter gjennom å be våre kunder å gi oss karakterer basert på spørsmålet: «hvor sannsynlig er det at du anbefaler oss til en venn eller kollega?» Vi er utrolig stolte over at vår gjennomsnittskarakter for hele verden er på hele 80,5% - og i Norge på 82%.

Vår forretningsidé er at våre ansatte alltid skal ha tilgang til riktig bilglass av høyest kvalitet. Mer enn 95% av alle bilruter er tilgjengelige fra vårt eget lager, og vi har totalt 3,5 millioner ruter lagret.

«The Belron Way of Fitting» er definert av Belrons tekniske team og innebærer at hvert servicetilfelle i hele verden følger samme praksis, for å oppnå Belrons høye kvalitetsstandarder i hvert eneste utførte arbeide.

.

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider