Gå videre til innhold
WaterCircles Forsikring har i dag signert ny og utvidet samarbeidsavtale med Hurtigruta Carglass®  for både WaterCircles Norge og WaterCircles Sverige.
WaterCircles Forsikring har i dag signert ny og utvidet samarbeidsavtale med Hurtigruta Carglass® for både WaterCircles Norge og WaterCircles Sverige.

Pressemelding -

WaterCircles Forsikring forlenger og utvider samarbeidet med Hurtigruta Carglass®

WaterCircles Forsikring signert ny og utvidet samarbeidsavtale med Hurtigruta Carglass® for både WaterCircles Norge og WaterCircles Sverige.

Hvorfor akkurat med Hurtigruta Carglass®?

Skadedirektør Anders Johnsen uttaler at Hurtigruta Carglass® virkelig tar et bærekraftansvar og kan skilte med 100% gjenvinning av alle bilruter i Norge og Sverige. Videre har de oppnådd utmerkelsen Gull på EcoVadis sin rating innenfor bærekraft. Det er viktig for WaterCircles og våre kunder at alle våre samarbeidspartnere tar et bevisst ansvar rundt bærekraft, da dette har betydning for både miljø, de ansattes arbeidsforhold, etiske valg og bevissthet i forhold til innkjøp via sine samarbeidspartnere igjen.Videre viser kundetilfredsundersøkelser at over 92% er meget fornøyd med Hurtigruta Carglass® sin service, tilgjengelighet og arbeid og vi ønsker derfor å bygge videre på dette samarbeidet til glede for våre kunder!

Vi i Hurtigruta Carglass® er stolte av at WaterCircles Forsikring har valgt å samarbeid med oss i Norge og med Carglass® i Sverige. Vi har hatt et langt samarbeid med WaterCircles i begge land og dette utvider vi nå videre, sier Administrende Direktør i Carglass® i Norge og Sverige, Morten Bjørlo. WaterCircles og Carglass® er begge opptatt av miljøet og å gjøre en forskjell for sluttkunden. Dette oppnår vi gjennom samarbeidet.

Related links

Emner


Om Hurtigruta Carglass® 

Hurtigruta Carglass® er et av Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, og vi betjener mer enn 60 000 kjøretøyeiere hvert år, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Som Norges ledende selskap i bransjen for reparasjon og utskifting av bilglass, har vi et nært forhold til de fleste av Norges forsikringsselskaper, slik at vi kan håndtere alt papirarbeid i forbindelse med ditt eventuelle forsikringskrav.

Kontakter

Bente Birkeland

Bente Birkeland

Pressekontakt Markedssjef 48106000
Betina Berg

Betina Berg

Pressekontakt Markedsmedarbeider